Hvorfor skal man vaske og vedligeholde sin cykel?

Det er den helt sure pligt når man har været ude at cykle, man gider ikke vaske sin cykel. Det er aldrig lige så sjovt at vaske sin cykel og vedligeholde den, som det er at være ude og cykle på det. På den anden side kommer man desværre heller ikke udenom at vaske sin cykel, når man flittigt bruger den til at køre ture på.

Her kommer 3 forklaringer på hvorfor det er nødvendigt at vaske og vedligeholde sin cykel

1. Undgå knækkede eger, bløde og grimme og skæve fælge.

Hvis du ikke får vasket din cyklen ren for salt, skidt og mudder jævnligt, vil cyklen derfor tage skade og hjulene kan med tiden gå helt i stykker.

 

2. Jo mere du bruger din cykel, desto mere vedligeholdelse kræver det

Som med det meste andet man bruger rigtig ofte, kræver det mere vedligeholdelse. Men i og med man vedligeholder det ofte, så plejer produktet også at holde længere. Det er ligesom med en bil, hvis man ikke vedligeholder den, kan det hurtig ende med at blive dyrt. Det samme gælder for en cykel, brug hellere lidt ekstra tid på det, det betaler sig i længden.

 

3. Efterspænd din cykel

Det er yderst vigtigt at efterspænde sin cykel en gang i mellem. Der kan hurtig komme løse bolte eller noget som ryster sig løs når man cykler. Der er efter vigtigt at gøre for ikke at ende ud i ubehagelige situationer hvor en møtrik gør løs under cykelturen.

 

 

Hvis du gør som de ovennævnte 3 trin fortæller vil du opleve at få en bedre cykel. Du kan samtidig optimere det endnu mere ved at vaske din cykel. Med en hurtig guide til rengøring af cykel, kan du også kan implementere de 3 trin samtidig med, og dermed spare en masse tid ved at gøre det hele på en gang. Din cykel vil elske dig for det. Samtidig med det vil du opleve en forbedret køreglæde og en cykel som holder længere end den du havde før.

 

En hurtig og effektiv guide til at vaske din cykel kan findes ved at klikke her.