Bedste gin og tonic

Verdens bedste gin?

Verdens bedste gin?

 

Har du nogensinde tænkt over hvilken gin, som er verdens bedste? Hvordan kan man sige det er verdens bedste gin?

Bedste gin?

En af de mange spørgsmål der findes er, hvilken gin er verdens bedste. Dette kan være utroligt svært at svare på, da smagssanser er meget forskellige og ikke alle vægter smagsnuancerne lige højt. Det er en meget personlig holdning, hvilken gin man foretrækker, men der er selvfølgelig nogle kriterier som skal opfyldes.

Et af verdens bedste destillerier i verden er det svensk Hernö destilleri. De seneste mange år, har de været blandt de alle bedste producenter af gin og har de seneste år konkurreret med om titlen om verdens bedste gin.

Min personlige favorit er den japanske gin Roku gin, da denne gin er lidt utraditionel. Ginnen har tydeligt præg af at være Japansk, da der bliver brugt japanske citrusfrugter og japanske krydderier til at infuse smagen. Personligt synes jeg denne er verdens bedste gin, men jeg er også meget stor tilhænger af en syrlig gin.

På det seneste er jeg blevet større og større fan af Hernö gin, som også har titlen for verdens bedste gin og tonic i 2017. Denne gin har nogle utroligt gode smagsnuancer, som helt klart er værd at prøve.

Hvordan kan man sige det er verdens bedste gin? Som jeg tideligere har nævnt, er det meget individuelt og det er derfor svært at sige. Der findes utroligt mange gode gins, og det kan være virkeligt svært at skælme mellem dem. Det kan være meget svært for en uerfaren gin-drikker, at vurderer, hvilken som er bedst. Ofte vil man være uenig med gin anmeldere, da de tit fokuseret på rigtig mange ting.

Gin og tonic

Personligt synes jeg ikke man kan sige der er en gin som er verdens bedste, da der findes utroligt mange forskellige nuancer af gin. Jeg synes personligt ikke, at man blot skal gå efter den gin som har vundet verdens bedste, da dette ikke altid vil være den gin som man selv ønsker. Det er vigtigt at finde ud af hvilke smagstoner man selv synes er de bedste, og udfra dette kan man få en vejledning i, hvilken gin man skal vælge.

Hvis du kunne tænkte dig at læse yderligere om valg af gin, skal du blot klikke her.

 

Tak for jeres tid. Jeg håber dette indlæg kan hjælpe nogle af jer i processen i at finde jeres svar på verdens bedste gin.