Herremiddag

5 gode råd til den perfekte herremiddag

Det er din tur til at invitere til herremiddag og det er konen der plejer at stå for arrangementerne, når der bliver inviteret gæster. Du er på bar bund og er i tvivl om hvordan du skal gribe det an.

Her får du gode råd til at lave den perfekte herremiddag.

5 gode råd til den perfekte herremiddag

Invitationen

Her er formålet at du skal imponere dine gæster og få dem til at glæde sig, som små børn til netop din middag. Din invitation skal være sjov og anderledes. Du kender bedst selv humoren i den gruppe mennesker du vil invitere, så brug en intern joke. Joken kan være som en kæk overskift eller billede, der hurtigt fanger modtagerens øje. De fleste mænd elsker nøgne kvinder, så brug eventuelt et billede af en letpåklædt kvinde, der siger et par frække ord og inviterer pågældende til årets herremiddag.

En god ide er også at sætte en dresscode – vælg eventuelt jakkesæt, så gæsterne passer ind til den storslået aften.

Den perfekte middag

Til en rigtig herremiddag skal der ikke spares på noget og især ikke kødet! Mænd elsker køb – som du nok i forvejen er klar over. Så det vigtigste element i serveringerne er kødet, derfor vil en tur til din lokale slagter være det mest optimale. Følg hans råd for at få det mest smagfulde og saftigt stykke kød.

Forretten skal kød også være hovedelementet – et eksempel på en forret kan være carpaccio af oksemørbrad med trøffel emulsion og parmesan. Et godt råd herfra er at springe desserten over, det hører til hos din kones middag. Du kan i stedet have en lille snack til når dine gæster ankommer.

Det dyre kød skal selvfølgelig steges helt korrekt. Se videoen nedenfor, hvor du lærer at stege dit kød rigtigt.

Passende vin og øl

Til dit dyre kød skal der selvfølgelig serveres kvalitetsvine med den rigtig aroma og tørhed, så den komplementerer rettens smage. Udover vinen vil forskellige special øl også altid være et hit.

Den perfekte middag 

Den nemme løsning

Er det ikke lige dig med al den planlægning og koordinering, så tilbyder Restaurant GH en komplet løsning til din herremiddag. Lej et selskabslokale hos Restaurant GH og få din aften skræddersyet efter jeres behov. I vil få adgang til udsøgte råvarer, samt kvalitetsvine der ikke kan fås andre steder til samme pris og kvalitet.

Restaurant GH vil stå for alt det praktiske før, under og eftermiddagen. Hvis du derimod foretrækker at festen skal afholdes hos dig, tilbyder Restaurant GH også at du kan få privat servering i hjemmet. Her får du en uddannet kok og tjener ud til dit arrangement, hvor de vil stå for hele middagen samt det praktiske bag.

God herremiddag!