Imponer damen – Let DIY guide til årets juletræ

En nem måde at imponer nissepigen derhjemme på i den travle juletid, hvor hun styrter rund i diverse shoppingcentre for at finde årets julegaver, er at kunne sige ”Skat jeg skal nok fiske juletræet i år”.

Men ny teknologi og lidt snilde kan du nemt og hurtigt få sat juletræet hjem i stuen uden besvær.

Konceptet et enkelt, du kan både bestille dit juletræ her eller selv hente et i skoven. Når Juletræet er fældet bliver der bordet et hul lodret op i stammen, så foden med den fastmonteret skift kan sættes op i stammen. Ved montering sættes foden på jorden og træet sættes ned over stiften, husk at få træet helt ned over stiften så det ikke kommet til at stå skævt.

Ved at have ordnet denne vigtige del af julen og damen er fri for at tænke på dette, er der sikret et hyggelig juleaften. Andre læste også denne artikel om hvilket et juletræ man skal vælge.

Her på videoen vises hvordan dette gøres.