6 fede ting du kan lave i weekenden

Mangler du inspiration til weekenden? Så fortvivl ikke. I dette indlæg har vi samlet 6 spændende aktiviteter og sjove ting som du kan lave i weekenden.

1. Fodboldgolf

To gode ting samlet i én – kunne det være bedre? Egentlig ikke. Tag på gutterne med en tur på fodboldgolfbanen, og få afgjort, hvem der er bedst med en bold. Det koster ofte kun ganske lidt, og så er det til at finde en fodboldgolfbane i de fleste lokalområder.

Skal turen være ekstra god, så husk at tage lidt kolde øl med – det er altid et hit.

2. Faldskærmsudspring

Vil du udfordre dig selv i weekenden? Så prøv et faldskærmsudspring. Her kan du opleve det frie fald og den storslåede udsigt når skærmen er foldet ud. Du kan enten tage et tandemspring, hvor du springer i samme skærm som en professionel, eller et solospring, hvor det udelukkende er dig der er i kontrol.

3. Djævleræs

Du har måske set djævleræs i TV, men hvad med at prøve det selv? Hvis du er til fart og spænding, så er det en oplagt idé at prøve at køre djælveræs.

Der findes forskellige baner over hele landet, så hvad end du er fra Jylland, Sjælland eller derimellem (sorry, Bornholm), så bør det være muligt at finde mulighed for at give den bundgas i weekenden.

4. Spaophold

Skal weekenden tilbringes med kæresten? Så overvej at overraske hende med et spaophold. Langt de fleste kvinder vil elske, at bliver inviteret med på et spahotel af deres kæreste.

Hvis du synes det lyder som en oplagt idé, men mangler inspiration til hvor i skal hen, så kan du med en spaopholdsguide hurtigt finde frem til nogle af de bedste spa- og wellnessophold i Danmark.

5. Gokart

At tage en tur på gokartbanen er en sand klassikker. Ikke desto mindre er det også altid sjovt. Prøv derfor at udfordre nogle af vennerne til at finde ud af hvem der får den hurtigste tid. Og hvem ved – måske du ender øverst på podiet?

6. Ølsmagning

Langt de fleste mænd kan rigtig godt lide øl. Er du en af dem? Så besøg et bryghus, og kom til ølsmagning mens du hører om hvordan øl bliver brygget.

Er du på et budget, så behøver du ikke betale i dyre domme for at få lov at smage på bryghuset. Tag i stedet en tur ned i Netto, og køb nogle specialøl, og arranger jeres egen ølsmagning – måske du endda finder en ny favoritøl.