Grunde til at du bør eje en portable speaker

 Hvorfor skal du eje en portable speaker? Efter denne artikel er du ikke i tvivl om hvorfor!

Læs om andre typer højtalere her

Grunde til at du bør eje en portable speaker

Du har muligvis allerede et hjemmehøjttalersystem eller et par udemærkede hovedtelefoner til din smartphone eller en tung musikafspiller i stuen. Men ved du hvad, intet af ovenstående kan sammenlignes med fordelene ved en bærbar højttaler.

Nu skal du høre hvorfor!

Året er 2020 og en solid portable speaker er et must have fra tech verdenen. De nyeste højtalere har kombinationen af at være transportabel, holdbar og samtidig have en fantastisk lyd. Mange af de nyere portable speakers er samtidig også vandtætte, så der er ingen grund til bekymring, hvis du skal have den med til en fest. De er trådløse, kan fås i alle størrelser.

Nedenunder er der yderligere 5 gode grunde!

1. Du kan bruge den i hele huset

En bærbar højttaler giver dig mulighed for at lytte til lydbog eller musik, mens du laver mad, når du går i bad m.m. I modsætning til at bruge hovedtelefoner kan du stadig høre en gryde koge over eller en dørklokke som ringer.

2. Hovedtelefoner kan være skadelige ved brug i længere perioder

Hovedtelefoner kan udsætte farlige lydtrykniveauer, især når vi udsætter for lyd over 85 dB, kan vores hørelse blive beskadiget permanent. Med tiden kan man udvilke tinitus, hvor man vil have en permanent ringen for ørene, og det er desværre svært at helbrede. Derfor skal vi passe på vores hørelse ved hjælp af forebyggelse.

3. For at gøre din dag bedre

Den bærbare højttaler er perfekt til at dele en lækker ny sang du lige har fundet. Om så det er med konen, vennerneeller kollegaerne, så er det altid en fornøjelse at lytte til et godt track med venner.

4. Udendørs brug er intet problem

Vil du have nogle lækre tunes i baghaven til en fest,  eller hvis du skal på stranden med gutterne? En bærbar højttaler er din perfekte kompagnion til sådanne begivenheder.

5. Kan bruges som en forstærker

Musikentusiaster kan forbinde den deres højttaler som en forstærker til at spille på deres musikinstrument hvor som helst, når som helst, hvad enten det er på gaden, i baghaven eller hvis du skal imponere nogle til en fest.

Grunde til at du bør eje en portable speaker

Det kan sagtens være svært at navigere rundt i de mange forskellige brands og forskellige modeller af højtalere. Så hvis du er i tvivl finder du gode bud på bluetooth højtalere som du burde eje lige her.