Sådan gør du drømmebilen til en realitet

Drømmer du om den ultimative herrevogn, som kan få alle kammeraterne til at stå i kø for en prøvetur? Eller er det bare tid til endelig at få drengedrømmen opfyldt? Så læs med her.

Mænd og biler er nærmest synonymt for hinanden. Det er de færreste mænd, som ikke drømmer om en kraftfuld motor under hjelmen, men ofte sørger tegnebogen for, at det ikke bliver en realitet. Med flexleasing kommer du dog et skridt tættere på at få realiseret din bildrøm. I Danmark er priserne på biler enormt høje ift. resten af verden, fordi vi har den såkaldte registreringsafgift. Dette betyder også, at luksusbiler for manges vedkommende er uden for økonomisk rækkevidde. Ved leasing betales der dog forholdsmæssig registreringsafgift af bilen, hvilket betyder, at du kun betaler en procentdel af registreringsafgiften om måneden i stedet for det fulde beløb. Derudover betales en førstegangsydelse til nedskrivning af bilens stålpris ex moms og afgift. På den måde bliver det et væsentligt mindre beløb du skal have op af lommen. Det skal dog stadig bemærkes, at du skal kunne indestå for bilens restværdi eller betale en fornuftig nedskrivning af bilen.
automobile-automotive-blue-2127740

Ved denne finansieringsform får du altså pludseligt en del flere muligheder, når du leder efter din nye bil. Især hvis du finder en bil, der er et par år gammel og med lidt kilometer på klokken, kan du sagtens lease en sjov bil til et ganske fornuftigt beløb. Spørgsmålet er imidlertid bare, hvilken bil det er du går og drømmer om? Og hvorfor blive ved med at vente?

7 hurtige grunde til at vælge flexleasing:
• Du har et mindre beløb bundet i bilen
• Igennem flexleasing får du råd til en dyrere bil
• Mindre værditab
• Mulighed for at skifte bil oftere uden store skifteomkostninger
• Det er lettere at komme af med bilen
• Billigere bilforsikring da det er et mindre beløb der skal betales forsikring af
• Du slipper for at betale den fulde registreringsafgift

car-1149997_1280
3 hurtige ting du skal være opmærksom på inden du leaser:
• Sørg for at restværdien er realistisk
• Vær sikker på, at der ikke er skjulte omkostninger i kontrakten
• Hvis du selv skal indestå for restværdien, så undersøg om der kommer meromkostninger på, hvis bilen får skader i perioden eller om der er tillæg for overkørte kilometer

Hvis du ellers er opmærksom på ovenstående bør du ikke være bekymret for at lease din næste bil. Er du stadig i tvivl kan du få meget mere vejledning omkring leasing hos Lars Hein Automobiler, hvor du også finder et stort udvalg af spændende og fede leasingbiler.