3 råd til rengøring af din bil

En RIGTIG mand… og hans bil – Det er en smuk ting! For mange drengerøve er bilen den første ægte kærlighed, et tilflugtssted fra den travle hverdag, hjælpen de kører os fra a til b, og meget mere.
Når det så er sagt, kræver en bil en masse pleje, vedligeholdelse og rengøring – og hvis der er noget vi drengerøve ikke kan lide, så er det rengøring!
Man kender det, op på tanken og købe det ene plejeprodukt, efter det andet. Det står umiddelbart skarpt den første uge, men så skal man til det endnu engang.

Hemmeligheden bag en flot og velholdt bil, ligger nemlig ikke i rengøring, men i forarbejdet til det! Med blot tre forskellige nanoprodukter, kan du sørge for din bil altid skinner, og du genvinder din tid til nydelsesture i stedet for.

auto-1006216_1280
Forrude imprægnering
Regn afvisende spray til sikker kørsel under regnfulde forhold. Denne spray kan både bruges til din bils vinduer, samt spejle. Dette produkt sørger for at holde din forrude fri for regnvand så snart du kommer over 40 km/t. Yderligere bidrager den til at insekter, skidt og pletter ikke sidder lige så let fast på forruden, hvilket giver dig et pletfri udseende, samt nemmere rengøring – ideelt til din sommerbil! . Holdbarheden er oftest på 2 år eller 45000km.

Vandafvisende imprægnering til bilsæderne
Vi kender det alle, frygten for børnene spilder deres is eller sodavand på bagsædet, enhver drengerøvs mareridt! Med en imprægnering til din kabine skabes der et vandtæt og oleofobisk tekstil, som beskytter dine sæder og kabine fra væsker og pletter. Børn, kæledyr, beskidte sko og fingre, take-away mad, snacks og drikkevarer kan nu velkommes i bilen, uden frygt for at skulle bruge timer på rengøring.

Lak beskyttelse til din bil
Nanoteknologisk lak beskyttelse beskytter din bils ydre fra syreholdig regn, fugleklatter, snavs, og fra at farven falmer på grund af solen. Med denne imprægnering vil din bil altid se ud som om den er kommet ud af en vaskehal, og du slipper for at skulle stå og pudse ridser og mærker af din flotte lak. Altså får du tid til at nyde din bil!

Disse tips og tricks kan naturligvis også bruges til din motorcykel!

Se Nanolab.dk udvalg af nanoteknologiske imprægneringer her.
Læs mere om nanoteknologiske imprægneringer her;

Windshield Treatment with Hydrophobic Coatings


https://www.nanovations.com.au/vision-protect-windscreen-coating.htm
https://www.dummies.com/education/science/nanotechnology/nanotechnology-makes-cars-shinier-safer-more-fuel-efficient/