Porsche Panamera til 6.000 kr pr. måned – Flexlease din næste bil!

Drømmen om den mega fede bil er der, men millionerne på kontoen er der ikke. Hvordan mødes de to så? Det er ikke så svært, for ved flexleasing af din bil, køber du ikke din bil, men betaler kun for perioden du bruger bilen.

interiør porsche

 

 

Hvem har ikke siddet søndag aften og set på diverse bil sider på internettet og drømt om at udskifte den gamle bil men en ny lækker vogn.

Porsche Panamera – 500 hk!

Med 500 hk, 4 sæder og et anstændigt bagagerum er Panamera den perfekte rejsemakker, også til familien. Så en fantastisk vogn, der reet kan afløse familiens stationcar. Men hvordan får man så fat i denne lækkerbisken?

For samme pris som du kan lease fx en Audi A6 kan du nemlig få fingrene i en rigtig herre vogn.

For 6.000 kr. pr. måned og en udbetaling på 70.000 kr. er du kørende i denne herlighed et helt år.

[BILLEDE interiøer]

Bilen er ikke en skrabet Porsche, som lige knap kan bære logoet. Når du sætter dig ned dybe lyse lædersæder med kølefunktion, bliver støttet godt af hele sædet, her kan du let transportere dig til Sydfrankrig komfortabelt, uden at være øm i kroppen når du kommer frem. Det gælder også passagerne i de 3 andre sæder, som hver kan styre deres eget 4-zoners klimaanlæg og elektriske sædeindstilling. Under kørslen til syden sol eller skiferien kan du let se mange hundrede meter frem i mørket med de fantastiske bi-xenonlygter og nyde lyden fra det lige fantastiske BOSE-anlæg. Når du skal parkere den store bil, kan du bakke bilen på plads med hjælp fra den store infotainment skærm der viser det højtopløselige bakkamera.

Næste dag har din nye rejsekammerat varmet bilen op via oliefyret, så du igen kan sætte dig ind og nyde de lækre sæder og luftundervognen.

Lyder det som din næste bil? Besøg https://unicoleasing.dk/ for at få opfyldt drømmmen!