Undgå din kone bliver til ”Bridezilla”

Bridezilla Du er en mand, du har et bryllup forude, den helt store dag for både dig og din kommende hustru. Der er bare en lille ting du frygter, okay, måske er det ikke bare en lille frygt, men der er faktisk en stor sandsynlighed for at din kæreste udvikler sig til den helt store ”Bridezilla” på jeres store dag. Du vil selvfølgelig gøre alt for at være støttende og hjælpe hende alt du kan både inden og under den store dag. Din kone har helt sikkert selv styr på hendes ”Emergency kit” som blandt andet kan bestå af: Den består blandt andet af:
  • Et lille spejl
  • Make-up
  • Hårspray
  • Deodorant
  • Parfume
  • Tyggegummi
  • Hovedpine piller
  • Lille syning kit
  • Vådservietter
  • Dobbeltklæbende tape   – Etc.
Men hvad med den lille pletfjerner, som hvis uheldet er ude, som vil redde din kones kjole & din of hendes store dag? Den lille detalje man hurtigt kan komme til at glemme i alt stress og jag, den som den søde ekspedient foreslog hende at købe, men hun tænkte ej jeg er passer selvfølgelig ekstra meget på den dag. Måske tænkte hun at du lige ville undersøge anmelderser på produktet inden? Nu kan du være hendes helt på den store dag, du kan være forberedt på uheldet, kan ske, du kan være prisen på den hvide hest, hendes redningsmand, du har lige præcis den lille ting i din lomme, som hun vil takke dig for resten af hendes liv – du har Pletfjerneren over dem alle – Spot off – Vent ikke længere, køb den og ha den på dig på dagen over dem alle. Du kan også selv anvende produktet til din hvide skjorte, hvis uheldet skulle være ude for dig selv, denne katastrofe kan være ligeså stor som for bruden, du vil helt sikkert komme i ligeså store problemer i hvert fald J Vi ønsker dig alt held og lykke på din store dag – og er glade for du har taget skridtet videre og sikret jeres dag – helt uden pletter.