Den ultimative kur mod tømmermænd!

Kender du også det, med at have ondt af dig selv dagen efter en bytur, og ligne fjerde juledag? Så giver jeg dig hermed tre tips til hvordan dagen bliver nemmere.

tømmermænd

Mange forskere er kommet med hver deres mening, til hvordan man kommer over tømmermænd. Hver undrer jeg mig over at disse ”råd” aldrig hjælper på mig. Derfor vil jeg komme med tre ting som jeg gør for at komme bedre igennem dagen, også til jer som ikke kender Barney Stinsons magiske drink for at kunne finde Overskud 😀

Hvis man ikke kan skaffe de ting, så har jeg som sagt tre andre løsninger.

1: Snup en Berocca og gå en tur. Jeg havde lige købt et rør Berocca, og så skulle jeg i byen om aftenen. Udover jeg faldt i grøften på vej hjem, så vågnede jeg dagen efter og havde det skidt, der var ingen overskud at hente. Så nuppede jeg sådan en, gik en lille tur. Efter et par timer havde jeg det super godt.

2: Prøv motion. Selvom tømmermænd kan føles værre end ømme muskler efter træning, og man bare vil ligge og restituere inde i sengen, så kunne motion få en op på dupperne. Jeg plejer altid gå en tur, og hvis man kan løbe bare et par kilometer, så får man det bedre. Dette trick benytter jeg mig af, hvis jeg har ok mellem tømmermænd, dog ikke de store. Nej de store tømmerbasser har jeg et tredje trick til at bekæmpe….

3: Forkæl dig selv, du har det skidt :-D. Min ynglings ting at gøre når jeg har tømmermænd er følgene. Køb en pizza, chips, dip, cola, faktisk alt usundt er godt. Så når du kommer hjem, slår du den om på bold. Jeg plejer altid se den første Premier League kamp, sove i kamp nummer to, vågne til kamp nummer tre. På den måde er du klar til at se Vlado fange de hårde drenge kl 20 i politijagt, og derefter en film!!!