Sådan finder du den perfekte ringstørrelse

Er du i tvivl om, hvordan man finder ud af, hvilken størrelse fingerring man bør have?

Du må aldrig vælge dine ringe ud fra de forskellige brands, da der kan være nogle små forskelle afhængigt af, hvor de er produceret i verden. Derfor er det essentielt, at du altid benytter de pågældende brands størrelsesguide, og vigtigst af alt – at du har styr på dine fingermål.

Her er der nu 4 steps til at finde den perfekte ringstørrelse til din ønskede finger. Det kræver blot, at du har en ring til den finger, som du ønsker at måle.

Step 1: Find en ring til den finger, som du ønsker at måle.

Step 2: Nu skal du måle ringes indvendige diameter. Du kan med fordel gøre det med et målebånd eller en lineal. Husk, at målingen skal være præcis!

Step 3: Kig på nedenstående størrelsesguide, og find derved frem til den perfekte størrelse til netop din finger.

Desuden anbefales det at finde et brand, som laver håndlavede smykker – her er størrelserne oftest udarbejdet til punkt og prikke, og der findes ofte ikke store forskelle eller fejl på grund af eventuel masseproduktion. Find for eksempel den perfekte ring til dig på https://sofieamaliejewellery.dk – her kan du være sikker på størrelsesguiden, og at fingerringen lever op til den bestilte størrelse.