8 måder hvorpå du kan fri til din kæreste!

Går du og overvejer at fri til din kæreste?

Her er der 8 perfekte måder at gøre det på!

  1. Gå en tur, og overrask din kæreste ude i naturen. Måske i skoven eller i en park?
  2. Tag på en gåtur ned til vandet, hvad end det er strand, sø eller havn, så er det bare rigtig smukt!
  3. Gør det meget personligt – lav en lækker middag derhjemme, og overrask med frieri til desserten!
  4. Gør det på ferien! Men husk, at det ikke er alle, som kan lide at blive friet til i offentligheden! Så her kan du måske gøre det en aften ved vandet, hvor der ikke er så mange mennesker.
  5. Tag til et sted, som din kæreste holder af. Måske er der en specifik skov, en bænk eller en lille by, som din kæreste har en særlig relation til?
  6. Du kan også spørge via maden – det lyder skørt, men det er altså muligt! Skriv fx “Vil du gifte dig med mig?” med ost på en pizza. Det er en rigtig sjov idé til dig, som ikke ønsker det så romantisk og elsker at lave sjov.
  7. Har din kæreste altid drømt om, at være i centrum? Overrask hende på en restaurant, hvor du derefter helt sikkert er garanteret en klapsalve (og måske gratis champagne!).
  8. Er din kæreste et familiemenneske med stort F? Gør det, når I er sammen med familien. Så bliver du helt sikkert også svigerforældrens yndlings!

Husk også, at du skal købe din vielsesring, og “lån” lige en ring på forhånd, så du er sikker på at finde den rigtige størrelse.

Held og lykke med projektet!

Få inspiration til din næste vielsesring på www.sofieamaliejewellery.dk