Hjælp! Jeg er broke, og min kæreste har snart fødselsdag!

glemt gave til kaeresten

Hvad gør man lige, når det går op for en, at kæresten har fødselsdag om to dage, og du brugte resten af månedens løn på bajere med gutterne?

Jeg var så genial fuldstændig at svede ud, at x ville fylde år i mandags.

Da jeg søndag morgen vågnede med de vildeste tømmerdrenge, kigger hun over på mig med et sødt smil og siger; ”Glæder mig til at se, hvad du har fundet på til mig i år, tihi fnis”.

Der tænker jeg bare ”Neeeej, ikke igen, bro!?”, men holder masken, og siger smørret, at hun godt kan glæde sig. – Bare lige for at sætte forventningerne max op.

Jeg virker så chill som man nu kan med en hvilepuls på 220/min og dundrende hovedpine, og slentrer ind på lokummet. Efter en halv times scrolling og søgninger på diverse ”Gaver til hende” sider, indser jeg, at mine 100 kr. på kontoen ikke rækker til noget værdigt på nettet.

Dag-til-dag-levering tager 90% af beløbet, og en fidgetspinner er nærmere en fornærmelse at give damen.

Alle fysiske butikker her hvor kragerne vender har søndagslukket. Massage-kuponer fik hun til jul. Og jeg har ikke en brøkdel af kreativitet i mig.

Jeg skal til at give op. Erkende mit nederlag overfor x. Be om nåde og trøst. Men så dukker redningen pludselig op på min skærm.

Jeg havde egentlig ikke hørt om Dk-brands tilbudsside før, men er så evigt glad for at jeg gjorde.

Siden er et mekka for billigt mærkevaretøj og smykker, og heldet var virkelig bare med mig, da de havde fri fragt!

Jeg hentede pakken ved Føtex på vej hjem fra arbejde mandag eftermiddag, og x blev ekstatisk over sine nye øreringe fra Pandora. Reddet på falderebet!

Guys, hvis I nogensinde står i en lignende situation, så frygt ej; gør som mig!

MEGA WIN!