Alt til Festen

Alt til festen: 5 tips til den fedeste fest med gutterne

 alt til festen

Festguide: 5 tips til den fedeste abefest

Kender du det?

Efter et halvt års optakt, står du nu lige pludselig og får gutterne på besøg til den vildeste abefest i historien, men du er helt på bar bund i forhold til, hvordan du skal spice stemningen op. Derfor har vi samlet disse 5 fuldstændige vanvittige tips til dig, så du kan blive årets partyguru i gruppen. Og det vil man jo gerne, ik?

1. Pynt

Vi ved det lyder fjollet, men go the extra mile og køb noget pynt til rummet. Det løfter stemningen, sætter dagsordenen og viser også dit store engagement. Til inspiration kan du bl.a. gå i Tiger, Søstrene Grene eller blot det nærmeste supermarked. Det kan være alt lige fra flag, balloner, terpentiner, duge, servietter, glitter og glimmer osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

2. Tema

En tema-fest er ikke til at kimse af, og dette netop fordi de fleste har det med at smide hæmningerne når de kan gemme sig bag et kostume. Derfor anbefaler vi, at du fyrer op under et tema og følger det helt til dørs!

3. Festlig belysning

Partypæren, diskopæren, ak ja, kært barn har mange navne. Men partypæren er kommet for at blive, og hvis alt andet flopper, skal den her nok redde stemningen i selskab med en høj promille og rungende dak. Den kaster det fedeste lys og får dig for en stund til at glemme, at du står inde i Sørens stue ude i forstæderne.

TIP! Hvis du ikke aner hvordan man sætter en lampe op, så kan du følge denne nemme og overskuelige 10 trins guide.

4. Lyd

Hvad er alfa omega til en fest? Det er selvfølgelig en rungende bas og HØJT musik. Helst så højt, at man ikke kan høre, hvad man selv tænker. Dette får du alt sammen med redaktionens darling: Soundboxen. Vi ved denne genstand deler vandene i det ganske, danske land. Men hallo – den holder altså bare 10/10 hvad den lover.

5. Stripper

Henning er ved at være træt. Carsten sidder ovre i hjørnet og taster febrilsk på sin telefon, og du kan godt mærke, at festen er lige ved at dø ud. Lige indtil stripperen sparker døren op og begynder at grinde op og ned af Henning, alt mens Morten nu febrilsk prøver at få en snap af lidt bryst. Så skal jeg ellers lige love for, at boys liver lidt op igen, og at stemningen nu langt fra er døden nær.