Derfor burde du få solceller

 

 

Hvorfor solceller?

Til at starte med vil jeg lige liste nogle af de bedste grunde til at du burde få installeret solceller

  1. Økonomisk besparelse: At installere solceller på dit hjem kan hjælpe dig med at reducere dine strømudgifter, da du vil producere din egen elektricitet. Jo mere du kan producere, desto mindre vil du skulle købe fra dit lokale energiselskab.
  2. Du har mulighed for at sælge det strøm du har overskud og dermed udnytte de mest solrige perioder.
  3. Miljøvenlig energi: Solenergi er en fornybar og grøn energiressource, og ved at bruge den i dit hjem, bidrager du til at mindske din carbon fodaftryk.
  4. Uafhængighed af energiudbydere: Når du har solceller på dit hjem, er du mindre afhængig af energiudbydere og deres priser, da du producerer din egen elektricitet.
  5. Tilføjelse til husets værdi: Solceller kan også tilføje værdi til dit hjem, da mange potentielle købere ser på solceller som en attraktiv ekstraudstyr.
    Alt i alt er solceller en god investering, både økonomisk og miljømæssigt.

 

Inden du køber

Solceller og solenergi kan for mange være en hel ny verden, som kan virke kompliceret, men mist ikke modet. Jeg vil forsøge at hjælpe dig lidt på vej.

Før du begiver dig ud i at købe og installere solceller, så skal du overveje nogle ting.

Først og fremmest skal du sammenligne dit nuværende strømforbrug med den forventede produktion af solenergi. Du kan også sammenligne de nuværende strømpriser med de forventede besparelser ved at have solceller.

Det er også vigtigt at tænke på solcellernes levetid og de skatte- og afskrivningsmuligheder, der er tilgængelige for solcelleprojekter. Endelig skal du sammenligne de tilgængelige finansieringsmuligheder, herunder lån, leasing og salg af overskydende energi tilbage til dit lokale energiselskab.

Når du har taget hensyn til alle disse faktorer, kan du udregne den forventede netto-besparelse og afgøre, om det kan betale sig at købe solceller. Du kan også overveje at konsultere en professionel rådgiver for en mere præcis vurdering af de økonomiske fordele ved solceller. Dette ville Klarup El-Service kunne hjælpe med, samt opsætning og montering.

I det store og hele kan solceller være en fremragende investering, der både bidrager til miljøet og kan give dig store besparelser på lang sigt. Så hvis du ønsker at gøre en forskel og spare penge på samme tid, så er solceller en mulighed, du bør overveje.