Guide til efterårsmoden: De 5 fedeste par jeans

Sommeren, det gode vejr og den varme sol er desværre ved at være overstået for i år, hvorimod vi træder ind i en mørkere tid med skiftende temperaturer og mere regn. I denne tid skifter de fleste også shortsene ud med herrejeans, og dette kan kræve en opdatering af garderoben.

 

Da denne tid på året som sagt ofte indebærer en del regn, ender det tit med beskidte bukser til og fra arbejde eller skole. Mange kan være i tvivl om hvordan jeans skal vaskes, så de holder i længere tid og ikke bliver slidt så hurtigt op. Derfor kan du her læse mere om hvilket program skal jeans vaskes på.

 

For at holde trit med moden kommer her 5 fede par jeans som vil passe til efterårssæsonen

 

5 fede par jeans

Sorte jeans

Sorte jeans passer til næsten(!) alle outfits. Derfor går du aldrig galt i byen med et par sorte jeans fra Levi’s. Tag et par mørke sko på og en sort t-shirt, og du vil passe lige ind i mængden. Yderligere er sorte meget nemme at holde rene, så du sparer også penge på de dyre elregninger.

 

Denim jeans

Denim jeans er også altid en sikker vinder. Her har du mulighed for at kombinere et par cowboybukser med enten mørke eller lyse farver. En af de negative sider ved disse klassiske denim jeans er at de hurtigt bliver beskidte og dermed kan være meget svære at holde rene.

 

Sweatpants

Behagelige sweatpants passer godt både til søndage derhjemme, men er også kommet på mode. Disse beige sweatpants passer utrolig godt sammen med en sort t-shirt og sorte sko.