Efterskole

Få dine bedste buddies på efterskolen!

For os drenge er det vigtigt at have nogle gode kammerater, som man kan have det skægt med!
Mange af vores buddies, vi tager helt med ind i vores voksenliv, er dem man møder i vores teenageår.

<a href=”https://vs-automatic.dk”>  Eksakt match ankertext     </a>
Eksakt match ankertext

Efterskole

Typisk er det kammerater man møder i alderen 15-20 nogle af dem der følger dig resten af livet.
Hvilket der er stor spil når det omhandler efterskoler og gymnasietiden.

Drenge finder typiske deres bedste venner igennem en hobby. Dette er med til at skabe en kontakt og fællesskabsfølelse, som man har svært ved at få gennem normal kontakt. Derfor er linjerne på efterskoler og gymnasier også utrolig vigtige når man skal finde sine kommende buddies.
Linjer som fodbold og håndbold har rigtig gode til at finde venner på. Dette skyldes at man er på et hold og skal skabe resultater sammen, ikke nok med at der mange på et hold, får man også forskellige former for venner. Her kan man nemlig skabe en dybere kontakt end bare fodbolden, hvor andre interesser og personligheder kan skabe den helt dybe kontakt.

De to drenge Philip og Anders fra www.Efterskole-info.dk mødte hinanden et par år efter deres efterskole år, men har siden brugt tiden på at have utallige snakke om deres efterskole tid.
Derfor valgte de at lave et efterskolesite, hvor man kunne finde sin kommende efterskole.

Drengene synes det var nogle at de vigtigste år af deres liv, hvad det angår venner. De ses stadig med mange af deres kammerater fra efterskolen og bor i dag i Aarhus, hvor de nemt kan ses med alle deres buddies.

 

Her er 3 ting, som drenge især bunder godt over:

1. Fodbold

De fleste drenge kan godt lide fodbold, derfor er det også oplagt at bruge fodbolden, som en indgangsvinkel på nye samtaler. Sig gerne nogle ikke så pæne ord om dine kommende venners fodboldhold, så der kan komme en god snak ud af det, og i kan både grine og være uenige.

 

  1. Damer

Snakken om den flotte pige er altid en god starter. Der skal ikke meget til før de andre også synes det er et interessant emne, og derfor kan det altid være godt at starte snakken ud om pigerne.

 

  1. En sjov historie

Noget af det bedste man kan gøre som dreng over for sine nye venner, det er at gøre grin med sig selv. Dette sætter en i respekt og viser humør fra første indtryk.

 

Fodboldefterskole