Kan rigtig motorsport køre på strøm?

Når man siger motorsport, så vil de fleste tænkte på larm og benzin i luften. I takt med at vores bilpark bliver elektrificeret, så kan man da ikke komme udenom, en dag vil det samme ske i motorsport. Jeg er stor fortaler for elbiler, men det betyder ikke at jeg har nogen mod biler der kører på fossile brændstoffer en motor, med fanatisk lyd er stadig noget der få mit bilhjerte til at pumpe hurtigere. Derfor vil jeg også mene, at elektrificeringen i motorsport er noget som ikke kunne ske indenfor nærmeste fremtid. Der er ingen af nærværende større motorssportklasser der er gået over til el, de klasser der kører på el, er alle nogle nye former for motorsport.Motorsport uden lyd, vil bare ikke være det samme som tilskuer/seer. Som tilskuer til et løb, er der ikke noget der slår lyden af en racerbil der kommer flyende forbi med 200+, selvom der er noget der varer ganske få sekunder, så er det bare en unik oplevelse hver gang. Derfor vil jeg også mene, at hvis lyden forsvinder fra motorsport, så fjerner en del af motorsportens sjæl. Jeg mener ikke, at ræs på el bare er et no go, vil stadig få en ræs hvor kørende dyster mod hinanden og kører til grænsen, men lyd er bare en central del af motorsport og en central del af oplevelsen efter min mening. Skal man som en person der har benzin i blodet frygte er lyd snart er fortid i motorsport? Nej som nævnt i indlægget som er ingen klasser der er gået over til at køre på el eller de klasser der gør, er alle nogle helt nye klasser. Store motorklasser som fx F1 har meldt ud, at der kommer til at gå i hvert fald 10 år inden vi kommer til at se motorsportens kongeklasse på el, fordi teknologen på nærværende tidspunkt ikke gør det muligt at køre under samme forhold som i dag.