Karneval i Rio

Drengerøvstur og BABE karneval i Rio

Drengerøvstur og BABE karneval i Rio

Kæmpe karneval i Rio! Er i en vennegruppe der er i gang med at planlægge jeres næste drengerøvstur? Så er det helt sikkert det fedeste valg at tage til Rio de Janeiro. Her kan I opleve et vanvittigt karneval. 

I vil ikke fortryde jeres rejsedestination når I ser de lækre letpåklædte damer som er en del af optoget. Der vil være gang i hele byen under karnevallet og det vil forvandle byen til et mekka af en fest. Der vil være en masse nærvær, glade mennesker og flotte fjerdragter. Det er egentlig ikke tilladt at være topløs i Brasilien med til karnevallet er det en undtagelse.

Hovedparaden finder sted i Sambadrone Marqués de Sapucaí, her vil sambaskolerne fra hele Brasilien konkurrere om den flotteste vogn. Vognene bliver skubbet af 10-15 personer, eftersom der ikke må bruges motor. Festlighederne står på i hele 4 dage og der kommer ca. 400.000 udlændinge samt og 5 mio. brasilianere for at fejre karnevallet.

Forberedelserne starter et helt år før og skolerne kører hver især et tema. Det tager to timer for en skole fra de træder ind på sambadromen til de når den anden ende. Der er 12 elite skoler der udgør special group parader på de to vigtigste paradedage. De resterende kæmper de andre dage om en hård plads blandt eliteskolerne. Der er besøgende fra alle hjørner af kloden, det er den ultimative foretrukne fest i Rio. Ekstra bladet har bl.a. også nævnt hvor vildt det går for sig i den brasilienske by. Det er den iboende ånd Cariocas og deres sande livsglæde der gør Rio Carnival til den fantastisk succes år efter år. Karnevallet vises på tv verdenen over.

Praktisk omkring Karneval i Rio:

Karnevallet finder sted 40 dage før påske, så det afhænger af påsken hvornår karnevallet finder sted. Men sørg for at booke fly og hotel i god tid, da der ellers kan blive udsolgt, grundet karnevallets popularitet. Under hele karnevallet vil der været et godt metrosystem som nok skal sikre dig rundt.