Kaffemaskine-test

De bedste kaffemaskiner

Ønsker du også at brygge den bedste kop kaffe, men er i tvivl om hvilken kaffemaskine som kan være den rette for dig og opfylde alle dine behov, så læs med her!

Der er stor præference til hvilken kop kaffe som er bedst og derfor er det også det samme med kaffemaskiner. Kaffemaskiner i dag kan meget mere end bare at brygge en kande kaffe. I dag har flere kaffemaskine et display, hvor man har mulighed for at justere aromastyrken.

Der findes også fuldautomatiske kaffemaskiner. Det vil sige, at de kan brygge flere forskellige kaffe muligheder. Ved et tryk på displayet, så har du mulighed for at vælge om der skal mælk i kaffen, samt hvor meget. Nogle display kan du indstille hvor meget mælk kontra kaffe der skal, hvor andre viser dig nogle kaffe muligheder at vælge mellem, som blandt andet caffe latte, cappuccino osv.

Der er stor forskel på hvilken kaffemaskine som vil passe hvem i dit hjem, kontra dine venners hjem. I kan have forskellige behov og ønsker til hvad jeres kaffemaskine skal kunne. Derfor er det vigtigt at du finder frem til hvilken behov din kaffemaskine skal kunne, inden du går ud og investerer i en kaffemaskine.

Vi vil herunder vise dig hvilke kaffemaskine modeller, som danskerne køber. Det kan være du finder inspiration til din kommende kaffemaskine.

 

Nogle af de mest af købte espressomaskiner er blandt andet:

  • Sage The Barista Touch Espressomaksine
  • Siemens TQ507R02 EQ500 espressomaskine

 

Nogle af de mest købte kaffemaskiner er blandt andet

  • Moccamaster kaffemaskine KB952-AO
  • Melitta excellent 4.0 kaffemaskine

 

Nogle af de mest købte kapsel kaffemaskiner er blandt andet:

  • Nespresso citiz & milk
  • Nescafé Dolce Gusto piccolo

 

Du kan læse mere om hvilken kaffemaskine som har fået bedst i test hos Kaffemaskine-test.dk

 

 

Ejer du en kaffemaskine, så behøver du ikke længere at bruge penge på kaffe i kaffebutikker. Derfor vil dette være en god investering, hvis du er en mand, som drikker kaffe hver dag eller ofte.

Hvis du ikke drikker kaffe så ofte, men nyder en god kop kaffe der hjemme i ny og næ, så anbefaler vi at du køber en kapsel kaffemaskine, da dette en billig kaffemaskine. Samtidig fylder eller vejer den heller ikke meget, så derfor er den nem, at fjerne fra køkkenbordet, når du ikke er i din kaffedrikke periode.

Derimod hvis du drikker kaffe mere end 3 gange om ugen, så anbefaler vi at du enten køber en moccamaster eller en espressomaskine, da der her ofte bruges kaffebønner, som er billigere i en længere periode. Der er dog stor forskel på en moccamaster og en espressomaskine, da en moccamaster kun kan lave helt sort kaffe. En moccamaster laver ofte en hele kande kaffe. Derfor anbefales en moccamaster ikke til at bare lave en enkelt kop kaffe, men derimod hvis du laver kaffe til flere, eller kan drikke mere end en kop.

 

Hvis du ønsker bare en eller to kop kaffe, så anbefales espressomaskiner, da de kan lave en enkelt kop, som er specialeret i hvilken kaffestyrke, som du ønsker.