Drømmer du om at blive den næste Tiger Woods?

Har du altid gået med en lille drøm om at lave en Hole-In-One? Ved du ikke hvordan du skal starte din golf-karriere?

Golf kan være en kompleks sportsgren at begynde til. Der er mange regler for, hvad man må og ikke må, hvilke køller/jern man skal bruge samt hvilke golfklubber der har de bedste golfbaner.

For at prøve at spille golf, kræver det egentlig ikke noget særligt. Man skal blot henvende sig i en golfklub og så kan man betale sig fra, at stå på deres træningsfaciliteter. Den såkaldte driving range er god til at stå og øve sine slag på, inden man skal ud på golfbanen.

For at komme ud på de store 18 huls baner er det også et krav at man erhverver sig et DGU-kort. Såfremt man ikke har et DGU-kort kan man komme ud på golfklubbernes Pay & Play baner. De er ofte noget kortere og lettere, end de store baner.

Når man starter til golf har man, af gode grunde, ikke nødvendigvis sit eget golfsæt. Det er muligt at leje/låne et golfsæt i de fleste golfklubber, så det ikke er påkrævet, at man har sit eget. Når man starter til golf, og hvis man er lidt ambitiøs med det, kan det dog være en fordel at investere i et nyt golfsæt – et såkaldt begyndersæt. Det er komplet med alt hvad man behøver, fra bag/taske og alle køller og jern.

Det giver en ny spiller mulighed for at vænne sig til det ene golfsæt og dermed blive vant til at slå med det.

Når man erhverve sig et DGU-kort giver det mulighed for at forbedre ens handicap. Man starter på et højt handicap, hvilket betyder, at man får nogle ekstra slag til at gennemføre hullerne i. Således kan spillere i alle niveauer spille sammen, på trods af niveau.

Forbedringen af handicappet sker ved, at man går ud og spiller, og når man aflevere et scorecard i den pågældende klub, så regulere de ens handicap efter ens resultat.

Så snart man begynder at komme ned i handicap kan man overveje, om man skal erstatte begyndersættet med et nyt og tilpasset jernsæt. Så bliver det lavet efter ens højde, sving, slagkraft mv. Det vil godt kunne betale sig, hvis man er gerne vil forbedre ens handicap.

Er du helt hooked på at spille golf? Se nærmere på hos AltOmGolf på her.