Memes – Kan redde enhver dag

To meme or not to meme – That is the question

Har du prøvet at være nede i noget lignende et hul? En lang dag som bare ingen ende vil få? Det er der hjemmesiden Hørm.dk kommer ind i billedet! Der er en fænomenal guide til at vende hverdagen, nemlig memes! Memes er den perfekte sammensætning af billede/video, tekst og/eller lyd. Det er skabt i den mening, at alle skal kunne finde humor i dét de ser sig selv i. Det kan dog være svært at finde ud af, lige præcis hvilket form for meme DU leder efter.

Før din store søgen på nettet begynder, er det derfor vigtigt at overveje, om du er til den helt almindelige og gængse mainstream humor, eller om du er mere til den mørke og til tider direkte dystre side af internettet, hvor intet er off the table, og alt er fair at lave sjov med. Din humor kan også være mere random, hvor du kan grine af alt det som på ingen måde giver mening, hvor det sjove helt klart er, at det på ingen måde i princippet er sjovt! Du kan til gengæld måske også være til alt det der er dansk og dejligt, og er du kæmpe fan af reality tv, hvor du godt ved, at det måske ikke er alle deltagerne som går rundt med en fantastisk høj IQ?

Internettet kan være et svært sted at gøre sig et klar overblik over, og det kan være endnu sværere at skulle finde rundt i alle de forskellige memes som florerer i dag! Hørm har derfor lavet en dyb gennemgang af de meste populære former for memes i dag, og der vil helt sikkert være noget for dig, og helt præcist lige dine former for memes, og så er det ellers bare at gå ind og finde lige præcis din form for humor, og så er du helt sikkert godt på vej til at finde humoren der er lige noget for dig!

Leder du efter mere generelt om det at være en mand og hygge som mænd? Det er helt perfekt, for Hørm er meget mere end bare memes! Der er også gode bud på spændende film til Netflix! Der er til gengæld også flere bud på hvordan man generelt bare hørmer igennem som en mand alene, eller hvordan I som en samlet flok har den bedste aften når I endelig er væk fra konerne. Hørm gør alt hvad de kan, for at give jer de bedst mulige forudsætninger for alt det om at være en mand!

Hørm