Singlemand – Sådan imponerer du din næste date

Trænger dit hjem til en opfriskning? Er du træt af at få at vide af famille og damebesøg at man godt kan se det er en drengerøv som bor her? Bare rolig, der findes en løsning på alle problemer og dette her er ingen undtagelse.

people-3104635_1280

Kunst er individuelt, og det samme glæderne rammerne for det. Men kunst virker godt alle steder, du skal bare finde det kunst som, passer ind i din bolig. Malerier og kunst som helhed siger efterhånden mere om et menneske, end hvilken madvare der er i køleskabet – selvom det nu også afslører en del! Malerier er med til at skabe stemningen i boligen, og giver omgivelserne dybde og varme. Der findes utallige malerier utallige steder, så der er helt sikkert noget som passer til din personlighed!

Når maleriet er fundet, er det til det at sætte den rigtige ramme på det, for at fuldføre kunstværket. Rammen betyder meget for helhedsopfattelsen, og derfor et vigtigt element. Svæverammer er en chik og moderne indramningsløsning, som giver maleriet plads til at blive set. Svæverammen sider rundt om maleriet med ca. 5mm. luft, og derved opstår navnet.

Hvad end det er en ramme i hvid, sort eller træ, er det værket som skal bestemme, hvilket udtryk der skal på. Nogle gange kan et maleri fremstå rå, hvis det hænges direkte op uden nogen form for ramme eller svæveramme.

Når maleriet skal op på væggen, kan det godt betale sig at tage sig god til om beslutningen. Man skal se rummet som helhed, og lade møblerne tjene maleriet. Dine øjne skal være friske når de tager beslutningen. Det kan være en god ide at tømme rummet for møbler, for at se hvor maleriet vil tage sig bedst ud. Eller tage beslutningen når du lige er kommet hjem fra ferie og har klare øjne.

Den samme væg kan godt have flere billeder eller mallerier med forskellige rammer. Grundreglen er bare er at rammerne skal være i samme stil for at skabe helhed, og give sammenhæng. Hvis du er ubeslutsom, kan det godt betale sig at hænge maleriet op på en galleriskinne, som gør det muligt at flytte rundt på maleriet, uden at bore huller væggen. Skinnen skal hænges op i loftet, og bliver derfor nærmest usynlig.

Køb dine svæverammer hos www.Jydskramme.dk. Vi har et bredt udvalg i flere forskellige materialer, og står altid klar til at give din en hjælpende hånd med valg af farve og materiale. Alle svæverammer laves efter specielle mål, så hos os er alt muligt!