Feel Ripped? Kun hvis det ser godt ud på Facebook

Du bruger måneder, uger, dage, timer, minutter i fitnesscenteret for at realisere dine ønsker om den perfekte fysisk, og samtidig arbejder på din mentalitet. I vores samtid er det meget populært at dele sin proces, op- og nedture og ydre på de sociale medier. Ligesom når fotografer tager billeder af modeller og justerer på lys, skygger og kompositioner er det også gode elementer at tænker over, når du tager billeder til din Instagram eller Facebook. Det handler ikke om at manipulere med billederne af dig selv og din fysisk, men om at justere på elementer i billeder så det fremstår skarpt og pænt for tilskuerne. Her er derfor 3 gode råd til at tage et godt træningsbillede:

Ripped

  1. Styr dit fokus:

Dette er et værktøj som er tilgængelig på diverse nye modeller af IPhones telefoner. Det er et værktøj som bruges til at stille skarpt på motivet, som du gerne vil have i fokus på billeder. Rent teknisk foregår det ved at holde din finger på din skærm, der hvor du gerne vil lægge dit fokus. Fokusset gør derfor at de omkring liggende elementer vil fremtræde mindre. Der er ligeså mulighed for at arbejde yderligere med fokus på dit billeder på andre gratis redigeringsprogrammer.

  1. Rens linsen:

Hvis du tager billeder på din telefon, er det en god idé at sørge for at rense din linse inden du anvender det til fotografering. På denne måde sikre du dig at dit billede fremstår klarest og gør at det derfor også er nemmere at redigere efterfølgende.

  1. Lyset er afgørende:

Når du skal tage et godt træningsbillede, er det særlig vigtigt at du er opmærksom belysning, både når du befinder dig i fitnesscenteret og i naturligt lys. Når du fotograferer i et fitnesscenter, skal du være opmærksom på at lamper og diverse belysning ikke forstyrrer dit billede, da dette kan gøre billede utydeligt og derfor gøre det svære at redigere efterfølgende.

Hjemmeside: https://www.bjerregaardeventfotograf.dk/