Wanna hang out? 4 ideer til en weekend med drengene

Er du træt af de sædvanlige arrangementer med drengene? Trænger du/I til et indspark til, hvordan I kan skrue mere op for mandehørmen, så læs med her.

Ofte kan det være en smule svært at komme afsted en helt uge. I har sandsynligvis arbejde og familie, så der er en masse logistik, der skal passe.

Skiferie

Beer-on-the-mountaintop
Skiferien er ideel idé til en sviptur. Det behøver ikke være den helt store udskrivning til Alperne – Der er andre alternativer. Er du til en lille bakke, er Isaberg i Sverige en oplagt mulighed.  Turen går enten via Frederikshavn med skib eller via Malmø og Øresundsbroen. I begge tilfælde ligger Isaberg cirka 5 kvarters kørsel fra henholdsvis Gøteborg og Malmø.

Priserne på liftkortet er dog (formuleret  på et yderst diplomatisk vis) pis-hamrende dyre. Du får lyst til at trække håret ud af hovedet, når du betaler det samme for liftkort, der giver dig mulighed for en weekend på ski, til det der svarer til 5-6 dage på ski i Alperne. Det positive er, at du kommer afsted nemt og enkelt.

Du kan læse mere om Isaberg her

Et godt alternativ til Isaberg er Braunlage i Harzen. I skal blot køre lidt over 400 km fra Flensborg, så er i fremme. Byen er hyggelig og de fleste hoteller og Bed and Breakfasts ligger tæt på liften. I får her cirka 40 gange mere piste til den samme pris (lidt billigere, helt præcist).

Hvis I er til fest eller en enkelt øl eller to, så er Braunlage klart at foretrække frem for Isaberg, som har nul-tolerance over for alkohol.

Du kan læse mere om Braunlage her 

Kanotur

Kano-tur

Hvis du og dine kammerater ikke er bange for at leve primitivt og dufte af mand, så er kanotur en fantastisk måde at være sammen på. Lige som på skiferie er I aktive, samtidig med at der er masser af plads til hygge og snak.

Hvis I er til en tur i det danske, så er der masser af muligheder. En af de klart mest anbefalelsesværdige ture er Gudenåen. Der er masser af pladser langs åen, hvor I har lov at slå telt op.

Alternativt er der også søerne omkring Silkeborg og Ry. Det er dog mere begrænset, hvor langt I rent faktisk kan sejle, før I bliver nødt til at vende om.

En af de mest serviceorienterede steder man kan leje kano i Danmark er her.

Isaberg er ikke kun et godt udflugtsmål til skiferie. Der er lige ledes masser af muligheder for kanoture. I linket fra før, kan I også bestille og leje kanoer.

Motorcykeltur

Harley

En motorcykeltur er en klassiker. Hvis I ikke har været afsted, så skynd jer. Der er masser [læs MASSER] af oplevelser i vente, hvis I vælger denne udflugtsform. En del af forestillingen om en mandetur på motorcykel er [helt misforstået], at man skal holde ferien i USA.

Der er dog masser af andre muligheder tæt på. Hvis du kører til Frankfurt, så kan du finde en udlejer, der har flere lækre motorcykler. Uanset om du er til Chopper eller Sport, så kan du få det dér.

Du kan finde udlejeren her

Grunden til, at Frankfurt er det ideelle startpunkt for jeres udflugt, er, at I har hele Europa omkring jer. Der er ikke langt til alperne, hvor I finder den ene udsigt, der er flottere end den anden.

Samtidig har I også Belgien, Frankrig og Holland tæt på. Kort sagt, så behøver I ikke køre særligt langt, før I kommer til et site eller udflugtsmål, der kan give jer en ordentlig een på opleveren.

Fodboldtur

san-siro

Hvis der blot er et par stykker i jeres gruppe, der kan lide fodbold, så har I sikkert været afsted. Hvis ikke, så se at komme afsted. Det er en klassiker. Sørg for at finde et hold, der er seværdigt, OG det vil også være en fornuftig idé, hvis I kender en smule til modstanderholdet – og især deres fans. Der er flere fangrupper i eksempelvis England, hvor der er nogle fanfraktioner, der kommer for at lave ballade. Fodbolden kommer i anden række for dem. Køber I billetter til disse kampe, så spørg hvor I skal sidde/stå. Er I i tvivl, så brug et rejseselskab, der specialiserer sig i denne typer rejser.

Du kan finde masser af fodboldrejser og know-how her

Andre muligheder

Oktoberfest

La Tomatina

Tyrefestival i Pomplona