Travl hverdag? Få mere tid i din hverdag

Du kender det sikkert godt. Det er weekend, og du har bare SÅ meget mere lyst til at se Premier League, Formel 1 eller hænge ud med drengene. Faktisk er der kun få ting du VIRKELIG ikke har lyst til – blandt andet at få hevet dine fingernegle af eller gøre rent.

Hiver du dine fingernegle af, så har du nok temmelig meget brug for hjælp. Du kan også få hjælp til at gøre rent – og endda helt uden forpligtigelser.

Plæneklipper

På billedet: Her er din fritidsbeskæftigelse, når du kommer hjem fra arbejde

 

Selvkørende er velkørende

(Okay, okay – lad det være sagt… nogle klicheer og catch phrases er bare rigtigt irriterende, men tankegangen med at kunne slippe for at gøre rent, bør kunne give luft til dårlige klicheer)

Er du tilmed husejer, så er tiden endnu mere knap, for så skal du sandsynligvis også slå græs og feje indkørsel.

 

Du kender sandsynligvis robotstøvsugere, robotplæneklippere og robotfejemaskiner. Du kan også få automatiske vinduespudsere, automatiske poolrensere og havevandere.

 

Du får mere tid

Okay – nok pjank og gas, for forestil dig lige dette scenario: Klokken er 7.40. Du skal møde på arbejde klokken 8.00. Du vil rent faktisk gerne have noget frihed/fritid i aften – her er verdens bedste quick fix:

  1. Sæt robotplæneklipperen i gang (anslået tidsforbrug, 3 minutter på at gå ud i haven og tænde for kontakten)
  2. Sæt robotstøvsugeren i gang (anslået tidsforbrug, 3 minutter på at sætte stolene op på spise bordet)
  3. Sæt timeren til havevanderen til klokken 19.30. (anslået tidsforbrug 1 minut)

 

På denne måde har du købt dig en smule mere frihed til at gøre de ting, du gerne vil. På under ti minutter, kan du købe tid senere på dagen til at gøre nogle af de ting, du rent faktisk holder af.

 

Hvad skal du købe?

Teknologien har haft rigtigt meget fart på inden for de sidste 3-4 år inden for robotteknologi til hjemmet. Inden for robotplæneklippere er der flere brands, der kæmper om herredømmet som den bedste på markedet.

Eksempelvis kan du finde flere modeller fra Robomow, der er rigtigt fornuftige til pengene. De kabler, der skal indkredse, hvor plæneklipperen skal køre, har en ekstra levetid i forhold til mange af de billigere modeller fra de mindre brands.

Worx robotplæneklipper kan også gå hen og blive et fornuftigt køb. Lige som Robomow, får du fornuftig kvalitet for pengene. Typisk er Work dog cirka 1.000 kroner billigere i vejledende pris.

 

 

Robotstøvsugernes konge

Der har i de sidste ti år nærmest kun været eet mærke inden for robotstøvsugere. Selvom velrenomerede mærker som Siemens og Miele er kommet godt med på teknologien, så er det stadig Roomba, der dominerer i forhold til udnyttelse. Det høje niveau på både software og hardware gør, at disse maskiner vinder test efter test (fx test.de, dinside.no).

Priserne for Roomba er sat betydeligt ned i forhold til prisniveauet for 5 år siden. Umiddelbart efter lanceringen af robotstøvsugerne på det danske marked, var Roomba i den dyre ende af prisskalaen. I dag er Roomba særdeles høj grad konkurrencedygtig – ikke kun i kvalitet men også i pris.

 

Læs også: Her kan du få Roomba batterier og reservedele på nettet

Ahhhhhhhfslapning

Man slapper bare bedre af i fritiden, når man selv bestemmer aktiviteterne. Tænk lige over disse tal – hver syvende dansker er stresset. De fleste har i dag skal performe på flere og flere parametre: Bedst på job, bedste kammerat, bedste forældre, bedst til fodbold. Det er fint, men din kone eller din kæreste bliver jo nødt til at respektere at du som high-performer (eller måske langsom starter) bliver nødt til at slappe af. Og hvis hun (eller han) ikke har lyst til at nulre dine tæer eller hente bajere, så vil god pli da i det mindste være at lade dig slappe af mens du manager støvsugningen og plæneklipningen.

 

AfslapningPå billedet: Dig, der bruger tiden fornuftigt