Sådan kommer du billigt på ski

ski

Er du til skiferie? Er økonomien ikke helt til skiferie? Hvis du brænder efter at komme billigt afsted, så er der måske hjælp at hente her. Du behøver ikke at bestille igennem et bureau, som tager sin del af prisen. Der er også penge at spare på udstyret.

For det første kan du komme langt, hvis du bruger Google My business. Det er det kort du kan se, hvis du søger på “hotel Schladming”. Lige så snart du bruger et stednavn i din søgning, viser Google dig alle de hits, der er i det pågældende område – i dette tilfælde Schladming. Herefter kan du gå på rov efter hoteller i byen. De fleste hoteller har kontaktformularer på deres hjemmesider, så du kan henvende dig direkte.

Dernæst behøver du ikke at leje eller købe udstyret til overpriser. I stedet kan du finde brugt udstyr fra de etablerede onlineshops. Det gælder for de fleste skibutikker, fordi de ofte enten sælger det udstyr, som tidligere er blevet udlejet eller er sidste års modeller. Virker det til at være opad bakke? Hvis ja, så start ud med at kigge på denne side om brugt skiudstyr. Der er en super service og de er mægtigt flinke til at hjælpe.